Passa al contingut principal

TASCA 45 Vint-i-vuit de maig de dos mil vint

Bon día!
Heu de fer l'ENIGMA 37 al Classroom  
Ens veurem a la reunió de MEET per llegir “Senyals amb guix” i després haureu de fer la fitxa.


NATURALS
Llegir les pàgines 124 i 125 i fer els exercicis 1 i 2 de la pàgina 125. Després haureu d'entrar al Classroom worksheet Tema 8 i fer la fitxa de Les màquines simples. MIRAU bé les instruccions de la Tasca per saber què heu de fer al final de l'exercici.

Això és tot.

Fins demà!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ARA CRIATURES

Passos per establir un vincle segur amb el vostre fill o filla: Transmet-li explícitament el teu amor: digues-li que l’estimes i que et sents orgullós d’ell o d’ella. Ensenya-li a regular les emocions, és a dir, a identificar-les i a saber què fer-ne. Dedica-li temps, tant com puguis, i temps de qualitat. Ofereix-li espais i contextos en què se senti segur i protegit. Sigues empàtic i sensible a les seves necessitats i dona-hi resposta. Assumeix el rol de pare o mare i no pretenguis ser el seu amic. Estableix uns límits clars. Respecta’l, accepta’l i valora’l tal com és. No el sobreestimulis omplint-lo d’extraescolars o altres activitats lúdiques. Afavoreix la seva autonomia. I aquí l'article complet. Pitja l'enllaç: NI EMMARATS NI EMPARATS, NENS SEGURS I AUTÒNOMS

EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

MULTIPLICA JUGANT

En aquest ENLLAÇ