Passa al contingut principal

TASCA 24 Vint-i-set d'abril de dos mil vint

Bon dilluns!
Com ha anat el cap de setmana? Supose que genial, veritat?
Vaig a dir-vos les tasques d'avui.

GRAELLA
Cada setmana en necessitareu 1 per anar completant les activitats que feis. Aquesta setmana haureu d'afegir com a mínim una activitat: Sortir a passejar!

MATEMÀTIQUES
Enigma
La resposta de l'enigma 97 és que en Ronald va guanyar 385 partides de dames. S'havia de fer una divisió de 9240 que eren les fitxes que va utilitzar en total entre 24 què són les fitxes que utilitzava a cada partida i així ens sortia el número de partides guanyades.
El següent enigma (número 66) tracta d'un medicament que abans era molt popular.
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.
Pista: En Félix Hoffman, nascut l'any 1868, va descobrir l'aspirina quan tenia 29 anys.
Fes la sessió corresponent d'Smartick:
NATURALS 
Llegeix les pàgines 104 i 105 i fes el formulari 
Fins demà!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ARA CRIATURES

Passos per establir un vincle segur amb el vostre fill o filla: Transmet-li explícitament el teu amor: digues-li que l’estimes i que et sents orgullós d’ell o d’ella. Ensenya-li a regular les emocions, és a dir, a identificar-les i a saber què fer-ne. Dedica-li temps, tant com puguis, i temps de qualitat. Ofereix-li espais i contextos en què se senti segur i protegit. Sigues empàtic i sensible a les seves necessitats i dona-hi resposta. Assumeix el rol de pare o mare i no pretenguis ser el seu amic. Estableix uns límits clars. Respecta’l, accepta’l i valora’l tal com és. No el sobreestimulis omplint-lo d’extraescolars o altres activitats lúdiques. Afavoreix la seva autonomia. I aquí l'article complet. Pitja l'enllaç: NI EMMARATS NI EMPARATS, NENS SEGURS I AUTÒNOMS

EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

MULTIPLICA JUGANT

En aquest ENLLAÇ