Passa al contingut principal

TASCA 33 Dotze de maig de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!

Deures per fer:

NATURALS
Has de llegir la pàgina 119 del tema 8 i fer les activitats 1, 2, 3, 4 i 7

CATALÀ
Lectogrup pàgines 39 i 40

MATEMÀTIQUES
Enigma: entrar a Classroom. Has de respondre a dins del Classroom i  ja no fa falta que m'envies la resposta ni que ho copies al quadern però pensa que has d'escriure una frase completa per a donar la resposta. Hi haurà un enigma cada dia, de dilluns a divendres i sempre hauràs d'entrar al Classroom, d'acord?
 A més a més has de llegir els enigmes dels teus companys i escriure la hipòtesi. Demà enviaré un altre formulari amb els mateixos enigmes però amb la pista de cada enigma.

Fins demà!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ARA CRIATURES

Passos per establir un vincle segur amb el vostre fill o filla: Transmet-li explícitament el teu amor: digues-li que l’estimes i que et sents orgullós d’ell o d’ella. Ensenya-li a regular les emocions, és a dir, a identificar-les i a saber què fer-ne. Dedica-li temps, tant com puguis, i temps de qualitat. Ofereix-li espais i contextos en què se senti segur i protegit. Sigues empàtic i sensible a les seves necessitats i dona-hi resposta. Assumeix el rol de pare o mare i no pretenguis ser el seu amic. Estableix uns límits clars. Respecta’l, accepta’l i valora’l tal com és. No el sobreestimulis omplint-lo d’extraescolars o altres activitats lúdiques. Afavoreix la seva autonomia. I aquí l'article complet. Pitja l'enllaç: NI EMMARATS NI EMPARATS, NENS SEGURS I AUTÒNOMS

EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

MULTIPLICA JUGANT

En aquest ENLLAÇ