Passa al contingut principal

TASCA 40 Vint-i-u de maig de dos mil vint

Bon dia!
Aquí teniu les feines d'avui:

MATEMÀTIQUES
ENIGMA 18 al Classroom.

CATALÀ
Avui ens reunirem per llegir "Un cadàver molest". Després haureu de fer la fitxa de manera individual.

NATURALS
Has de llegir la pàgina 122 i dibuixar al teu quadern els tres tipus de palanques, escrivint en cada cas on se sitúa el PS, P i R.
Quan tinguis el dibuix fes una foto i l'envies (abans de divendres a les 12 del migdia). El millor dibuix el publicaré al blog.

Fins més tard!
Aquest és el millor dibuix. M'ha costat molt triar entre els que m'heu enviat però en aquest dibuix Iván ha demostrat una manera de dibuixar molt tècnica, amb línies precises, domini del traç i aplicació de la perspectiva.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ARA CRIATURES

Passos per establir un vincle segur amb el vostre fill o filla: Transmet-li explícitament el teu amor: digues-li que l’estimes i que et sents orgullós d’ell o d’ella. Ensenya-li a regular les emocions, és a dir, a identificar-les i a saber què fer-ne. Dedica-li temps, tant com puguis, i temps de qualitat. Ofereix-li espais i contextos en què se senti segur i protegit. Sigues empàtic i sensible a les seves necessitats i dona-hi resposta. Assumeix el rol de pare o mare i no pretenguis ser el seu amic. Estableix uns límits clars. Respecta’l, accepta’l i valora’l tal com és. No el sobreestimulis omplint-lo d’extraescolars o altres activitats lúdiques. Afavoreix la seva autonomia. I aquí l'article complet. Pitja l'enllaç: NI EMMARATS NI EMPARATS, NENS SEGURS I AUTÒNOMS

EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

MULTIPLICA JUGANT

En aquest ENLLAÇ