Passa al contingut principal

TASCA 42 Vint-i-cinc de maig de 2020

Bon dia Lleons i Lleones!
Ja he posat al bloc el millor dibuix de les palanques. Podeu veure'l aquí: http://unmonfantastic2010.blogspot.com/  (està a la Tasca 40).

MATEMÀTIQUES
Avui teniu l'Enigma 23 al Classroom
- També heu de corregir la pàgina 57.
- Heu de fer les pàgines 58, 59 i 60.
Mira els vídeos i utilitza el regle per fer les línies i el transportador (semicercle graduat) per poder mesurar els angles.
https://www.youtube.com/watch?v=n5z7Gzlzqc0  

Això és tot.
Fins demà!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ARA CRIATURES

Passos per establir un vincle segur amb el vostre fill o filla: Transmet-li explícitament el teu amor: digues-li que l’estimes i que et sents orgullós d’ell o d’ella. Ensenya-li a regular les emocions, és a dir, a identificar-les i a saber què fer-ne. Dedica-li temps, tant com puguis, i temps de qualitat. Ofereix-li espais i contextos en què se senti segur i protegit. Sigues empàtic i sensible a les seves necessitats i dona-hi resposta. Assumeix el rol de pare o mare i no pretenguis ser el seu amic. Estableix uns límits clars. Respecta’l, accepta’l i valora’l tal com és. No el sobreestimulis omplint-lo d’extraescolars o altres activitats lúdiques. Afavoreix la seva autonomia. I aquí l'article complet. Pitja l'enllaç: NI EMMARATS NI EMPARATS, NENS SEGURS I AUTÒNOMS

EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

MULTIPLICA JUGANT

En aquest ENLLAÇ