Passa al contingut principal

TASCA 35 Catorze de maig de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!
A continuació us dic les tasques d'avui dijous: 

MATEMÀTIQUES
Enigma 5 en el Classroom.

AVÍS
Per favor, les respostes als ENIGMES han de ser una resposta amb frase llarga. Si no ho fas així no et puc posar la nota màxima.

CATALÀ
Reunió per acabar de llegir "Les balances delatores" i en acabar, hauràs de fer la fitxa de manera individual.

NATURALS
Llegeix la pàgina 120 i fes els exercicis 1 i 2

Això és tot.

Fins demà divendres!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ARA CRIATURES

Passos per establir un vincle segur amb el vostre fill o filla: Transmet-li explícitament el teu amor: digues-li que l’estimes i que et sents orgullós d’ell o d’ella. Ensenya-li a regular les emocions, és a dir, a identificar-les i a saber què fer-ne. Dedica-li temps, tant com puguis, i temps de qualitat. Ofereix-li espais i contextos en què se senti segur i protegit. Sigues empàtic i sensible a les seves necessitats i dona-hi resposta. Assumeix el rol de pare o mare i no pretenguis ser el seu amic. Estableix uns límits clars. Respecta’l, accepta’l i valora’l tal com és. No el sobreestimulis omplint-lo d’extraescolars o altres activitats lúdiques. Afavoreix la seva autonomia. I aquí l'article complet. Pitja l'enllaç: NI EMMARATS NI EMPARATS, NENS SEGURS I AUTÒNOMS

EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

MULTIPLICA JUGANT

En aquest ENLLAÇ