Passa al contingut principal

TASCA 38 Dinou de maig de dos mil vint

Bon dia Lleons i LLeones!
Avui dimarts Heu de fer les següents tasques:

L'ENIGMA 9 del Classroom (I mirar la nota i corregir el d'ahir si no estava bé)
CATALÀ
Lectogrup pàgines 43 i 44
NATURALS
Pàgina 121, exercicis 3, 4 i 5

Els que encara no heu rellenat el formulari també ho heu de fer. En aquest formulari ja no s'ha d'escriure la hipòtesi, heu de llegir la pista i escriure la resposta correcta després de fer els càlculs.

Aquests alumnes ja l'han fet: Leo, Sergi, Candela, Iván, Pablo, Izan, Lucía, Isabel, Guiem, Ariadna G, Jaume, Marina, Alejandro, Olivia, Nora, Marc i Xavi.
ENHORABONA!

Això és tot.

Fins demà!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ARA CRIATURES

Passos per establir un vincle segur amb el vostre fill o filla: Transmet-li explícitament el teu amor: digues-li que l’estimes i que et sents orgullós d’ell o d’ella. Ensenya-li a regular les emocions, és a dir, a identificar-les i a saber què fer-ne. Dedica-li temps, tant com puguis, i temps de qualitat. Ofereix-li espais i contextos en què se senti segur i protegit. Sigues empàtic i sensible a les seves necessitats i dona-hi resposta. Assumeix el rol de pare o mare i no pretenguis ser el seu amic. Estableix uns límits clars. Respecta’l, accepta’l i valora’l tal com és. No el sobreestimulis omplint-lo d’extraescolars o altres activitats lúdiques. Afavoreix la seva autonomia. I aquí l'article complet. Pitja l'enllaç: NI EMMARATS NI EMPARATS, NENS SEGURS I AUTÒNOMS

EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

MULTIPLICA JUGANT

En aquest ENLLAÇ