Passa al contingut principal

TASCA 30 Set de maig de dos mil vint

Bon dia de dijous!
Avui farem les tutories individuals i també has de fer:

MATEMÀTIQUES
La resposta de l'enigma d'ahir,  número 86,  és que amb 200 grams de farina es poden preparar 32 bunyols. Aquest enigma es pot resoldre de diferents maneres. S'havia de pensar més. Si has necessitat ajuda d'algú de ca teva és normal.
Amb el següent enigma (número 91 ) viatgem a Austràlia.
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.
Pista: Un camp de futbol fa 92 m de longitud. L'alçada de l'eucaliptus supera de 58 m la longitud del camp de futbol.
CATALÀ
Llegeix el document d'experimates que adjunte i pensa i escriu un ENIGMA. Envia'l quan el tinguis.

NATURALS
Llegir les pàgines 112 i 113. Fer els exercicis del formulari
La setmana vinent (dilluns dia 11) farem una petita prova d'aquest tema 7.

Fins més tard!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ARA CRIATURES

Passos per establir un vincle segur amb el vostre fill o filla: Transmet-li explícitament el teu amor: digues-li que l’estimes i que et sents orgullós d’ell o d’ella. Ensenya-li a regular les emocions, és a dir, a identificar-les i a saber què fer-ne. Dedica-li temps, tant com puguis, i temps de qualitat. Ofereix-li espais i contextos en què se senti segur i protegit. Sigues empàtic i sensible a les seves necessitats i dona-hi resposta. Assumeix el rol de pare o mare i no pretenguis ser el seu amic. Estableix uns límits clars. Respecta’l, accepta’l i valora’l tal com és. No el sobreestimulis omplint-lo d’extraescolars o altres activitats lúdiques. Afavoreix la seva autonomia. I aquí l'article complet. Pitja l'enllaç: NI EMMARATS NI EMPARATS, NENS SEGURS I AUTÒNOMS

EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

MULTIPLICA JUGANT

En aquest ENLLAÇ