Passa al contingut principal

TASCA 41 Vint-i-dos de maig de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones,
Avui divendres aquestes són les feines que heu de fer:

MATEMÀTIQUES
-ENIGMA 22 al Classroom
-Corregir la pàgina 56 (està en el Classroom) i fer la 57 

CATALÀ
Lectogrup pàgines 45 i 46.

PLÀSTICA
OP ART 
Has de fer en el quadernet de dibuix un d'aquests dissenys. Pots triar el que més t'agradi dels dos i també has de triar els colors que tu vulguis. Mira els vídeos.

Envia la foto quan ho tinguis acabat.

Que passis un bon cap de setmana!

Aquest dibuix és d'en Pablo i li ha sortit genial!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ARA CRIATURES

Passos per establir un vincle segur amb el vostre fill o filla: Transmet-li explícitament el teu amor: digues-li que l’estimes i que et sents orgullós d’ell o d’ella. Ensenya-li a regular les emocions, és a dir, a identificar-les i a saber què fer-ne. Dedica-li temps, tant com puguis, i temps de qualitat. Ofereix-li espais i contextos en què se senti segur i protegit. Sigues empàtic i sensible a les seves necessitats i dona-hi resposta. Assumeix el rol de pare o mare i no pretenguis ser el seu amic. Estableix uns límits clars. Respecta’l, accepta’l i valora’l tal com és. No el sobreestimulis omplint-lo d’extraescolars o altres activitats lúdiques. Afavoreix la seva autonomia. I aquí l'article complet. Pitja l'enllaç: NI EMMARATS NI EMPARATS, NENS SEGURS I AUTÒNOMS

EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

MULTIPLICA JUGANT

En aquest ENLLAÇ