Passa al contingut principal

TASCA 2 Disset de març de dos mil vint

Hola a tots i totes!
Ja he vist totes les vostres respostes al correu que us vaig enviar ahir. Enhorabona! Heu fet coses molt boniques i divertides. Gràcies també per enviar-me les imatges. 

Algú de vosaltres m'ha dit que us va agradar l'Info K. Idò cada dia a la pàgina web hi ha un informatiu diferent que podeu mirar. Si vos estimau més veure'l en directe el seu horari és a les 19:30.
Si us interessa un tema en especial , podeu escriure en el buscador la paraula clau (està a dalt a la dreta, al costat de la lupa)  i us sortiran notícies relacionades amb el tema. Feu la prova!

La redacció Què és ser un bon periodista? és una de les coses que podeu anar acabant aquests dies i avui potser un bon dia. Si la passau a net en llapis en tornar us la corregiré. Els que ja la teniu a net i corregida podeu repassar-la en punta fina o bolígraf. El termini de presentació és a finals d'abril, així és que tenim temps!

Dividir és divertit: 
Cada dia heu de fer 10 divisions fins acabar el quadernet i vosaltres mateix us l'haureu d'autocorregir amb una calculadora fent la prova. Demaneu ajuda als pares i mares o a germans i germanes més grans si teniu dificultats.
Algú de vosaltres ja té acabat el quadernet, per això podeu anar fent exercicis del que us vareu endur. O fins i tot practicar divisions més difícils! 

Llibre de lectura
És un bon moment per començar a llegir-lo. De fet, heu de dedicar cada dia mitja hora a la lectura. Pot ser lectura silenciosa o en veu alta, com us vagi millor. Més endavant us enviaré una fitxa que haureu de copiar i emplenar relacionada amb el llibre.

Llengua Castellana
Us hem fet un usuari a la web  WALINWA . Són exercicis variats on practicareu cada dia l'ortografia. Accediu aquí: https://www.walinwa.net/start.html  heu d'escriure a la dreta (Acceso Alumnos, color taronja) Usuario: -----------------Heu de substituir la lletra x pel vostre número de llista. La contrassenya és ------------, que heu de canviar. 

Això és tot fins demà.

Si teniu algun dubte ja sabeu em podeu escriure.

Salutacions!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TASCA 46 Vint-i-nou de maig de dos mil vint

Bon día Lleones i Lleons! MATEMÀTIQUES Avui toca l'ENIGMA 38 al Classroom També has de corregir-te la pàgina 61 i fer la 62 i 63 CATALÀ Lectogrup pàgines 49 i 50    PLÀSTICA Fes aquest exercici en el quadernet: https://www.youtube.com/watch? v=KnZQYXPJnXU     I si t'ha agradat,intenta fer aquesta lletra! https://www.youtube.com/watch? v=jr-zAzxfTVU    Mira el video que he adjuntat. ;-) Que passes un feliç cap de setmana!

EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 49 Tres de juny de dos mil vint

Bon dimecres Lleons i Lleones! Aquestes són les feines d'avui: MATEMÀTIQUES Enigma 47 Corregir les pàgines 64 i 65. Mirar el vídeo que parla del perímetre i fer les pàgines 66 i 67. https://www.youtube.com/watch? v=OTT8SKMdBD8    De català has de fer el Dictat en línia. Invent que triomfa https://llengua.gencat.cat/ca/ serveis/aprendre_catala/ recursos-per-al-professorat/ dictats-en-linia/b1/m-n-ny/ En acabar, quan ja el tinguis bé,  copia'l al teu quadern. Els torns de demà per llegir el Capítol "L'estratègia del capità" són els següents: MEET 1, 9 hores: Emma, Inés, Candela i Nora. MEET 2, 9:30 hores: Isabel, Olivia, Xavi, Guiem, Madoc i Ariadna G MEET 3, 10 hores: Javier, Marina, Ariadna O., Pablo, Sergi, Iván i Jaume. MEET 4, 10:30 hores: Lucía, Leo, Jan, Izan, Marc i Alejandro. Si algú no pot a l'hora que li he posat que m'ho digui. Fins demà!