Passa al contingut principal

TASCA 33 Dotze de maig de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!

Deures per fer:

NATURALS
Has de llegir la pàgina 119 del tema 8 i fer les activitats 1, 2, 3, 4 i 7

CATALÀ
Lectogrup pàgines 39 i 40

MATEMÀTIQUES
Enigma: entrar a Classroom. Has de respondre a dins del Classroom i  ja no fa falta que m'envies la resposta ni que ho copies al quadern però pensa que has d'escriure una frase completa per a donar la resposta. Hi haurà un enigma cada dia, de dilluns a divendres i sempre hauràs d'entrar al Classroom, d'acord?
 A més a més has de llegir els enigmes dels teus companys i escriure la hipòtesi. Demà enviaré un altre formulari amb els mateixos enigmes però amb la pista de cada enigma.

Fins demà!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…