Passa al contingut principal

TASCA 20 Vint-i-u d'abril de dos mil vint

Bon dia Lleones i Lleons!
Crec que al final, amb l'ajuda d'en Jaume, vàreu aconseguir veure els petits videos que us vaig compartir. Veritat?

La graella l'heu d'anar completant cada dia. Podeu posar tics cada vegada que feu l'activitat. Necessitareu una graella cada setmana, d'acord?
L'enigma d'avui  (número 96) és de llibre Guinnes dels Récords.
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.
Pista: Na Natàlia va nedar 3 vegades aquesta piscina i va fer en total 3039 metres.
De matemàtiques, cada dia, i durant 15 dies, utilitzarem una aplicació que es diu Smartick. Heu de seguir l'enllaç: https://www.smartick.es/login.html 
En les fotos que us adjunte heu de mirar quin és el vostre nom d'usuari. La contrassenya és: 123456 
Si no sabeu fer alguna de les activitats, no us preocupeu. El programa està dissenyat per adaptar-se al vostre ritme d'aprenentatge. També veureu que hi ha coses que sí que hem fet a classe i altres són noves.
Català.
Avui heu de fer del Lectogrup les pàgines 35 i 36. També heu de copiar l'exercici 2 de la pàgina 35 sobre la lluna al vostre quadern verd.
Fins demà!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…