Passa al contingut principal

TASCA 28 Cinc de maig de dos mil vint

Bon dia LLEONS i LLEONES!
Us dic les tasques d'avui, d'acord?

MATEMÀTIQUES

La resposta de l'enigma de dijous passat, número 89,  és que al desert del Sàhara van tenir 768 dies de sol seguits. Havies de multiplicar el nombre de setmanes (109) per 7 (què són els dies que té cada setmana) i sumar 5 dies més. 
El següent enigma (número 94 ) tracta de submarinisme.
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.
Pista: Si Francisco Ferreras hagués aconseguit submergir-se 3 metres més , hauria arribat als 135 metres.
Fes la sessió corresponent d'Smartick, avui ja és el darrer día de prova gratuïta així és que a partir de demà us aniré posant altres feineshttps://www.smartick.es/login.html  

Corregeix les pàgines 28 i 29 de mats.com 4.2 que vas fer. T'adjunte les solucions. Agafa bolígraf vermell i fes-ho com quan estàs en classe.

CATALÀ
Lectogrup: Pàgines 37 i 38. No fa falta que m'envies la foto. L'exercici 4 te l'has d'autocorregir.

NATURALS
Llegir les pàgines 108 i 109. Fer els exercicis 1, 2 i 3 de la pàgina 109.
La setmana vinent (dilluns dia 11) farem una petita prova d'aquest tema 7.

PLÀSTICA
Alguns ja m'heu enviat la papallona pintada però molts de vosaltres encara no, així és que fes una foto i envia-la.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…