Passa al contingut principal

TASCA 22 Vint-i-tres d'abril de dos mil vint

Bon día!!!!
Molts de vosaltres ja m'heu enviat la redacció. Recordau, els que encara no ho heu fet, que si voleu participar en el Concurs "Què és ser un bon periodista?" m'heu d'enviar les vostres redaccions fent una foto a cada pàgina. La data límit és demà divendres.
MATEMÀTIQUES
Resposta a l'enigma 60
La resposta és 27000 kilos. S'havia de multiplicar el pes de l'elefant per sis. 4500 X 6 = 27000 kilos
El següent enigma (número 15) tracta de mòbils.
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.
Pista: El telèfon fix es va inventar el 1876 i el mòbil va aparèixer 103 anys més tard.
Fes la sessió corresponent d'Smartickhttps://www.smartick.es/login.html 
I també has de fer del quadernet Mats.com 4.2 les pàgines 24 i 25. Demà us enviaré les respostes per a que ho pugueu auto-corregir.
NATURALS
Llegeix les pàgines 100 i 101 i contesta el següent Formulari: https://forms.gle/g53xbppRDNcokrC4A
CATALÀ
Avui de català t'envie un còmic. Està adjunt com PDF per a que el puguis descarregar i llegir. Espere que t'agradi!
Fins demà!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…