Passa al contingut principal

TASCA 26 Vint-i-nou d'abril de dos mil vint

Bon dimecres!
Com esteu? Avui abans de les feines us vull dir que demà dijous farem una reunió per videoconferència. Serà a les 10 i durarà una hora aproximadament. Us enviaré una invitació per correu electrònic per a que pugueu assistir. 

MATEMÀTIQUES
La resposta de l'enigma 84 és que en 10 anys gasta amb el seu ca 3800 euros. Primer dividim 22800 (que és el seu sou anual) entre 12 (que són els mesos que té un any). El resultat és 1900. Aquests euros (que són el que cobra cada mes) ho multiplicarem per 2 perquè diu que gasta el sou de 2 mesos. I el resultat és 3800. 
El següent enigma (número 56) va d'aniversaris.
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.
Pista: El pastís estava format per 15 capes. Cada capa feia 3 metres d'alçària.
Fes la sessió corresponent d'Smartickhttps://www.smartick.es/login.html  

Corregeix les pàgines 26 i 27 de mats.com 4.2 que vas fer ahir. T'adjunte les solucions. Agafa bolígraf vermell i fes-ho com quan estàs en classe.

NATURALS
Llegeix les pàgines 106 i 107 i fes les preguntes 1 i 2 de la pàgina 107 en el quadern.

Fins demà!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…