Passa al contingut principal

TASCA 25 Vint-i-vuit d'abril de dos mil vint

Bon dimarts!
Aquí tens les feines: 

MATEMÀTIQUES

La resposta de l'enigma 66 és en l'any 1897. Havíem de sumar a l'any de naixement d'en Félix el número 29, que és l'edat que tenia quan ho va descobrir.
El següent enigma (número 84) tracta de mascotes.
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.
Pista: Na Marta guanya 22800 euros l'any. En total, al cap de 10 anys haurà destinat l'equivalent al sou de 2 mesos per cuidar el seu ca.
Fes la sessió corresponent d'Smartick

També has de fer les pàgines 26 i 27 de matscom 4.2 (Demà us enviaré les respostes).

CATALÀ
Has d'entrar a la pàgina i escriure el que et diu. Pitja el caragol per a que et doni temps a escriure. Després corregeix i quan el tinguis bé copia'l al quadern verd.

Us envie l'enllaç al vídeo de na Nora. Li ha quedat beníssim!

Fins demà.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…