Passa al contingut principal

TASCA 41 Vint-i-dos de maig de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones,
Avui divendres aquestes són les feines que heu de fer:

MATEMÀTIQUES
-ENIGMA 22 al Classroom
-Corregir la pàgina 56 (està en el Classroom) i fer la 57 

CATALÀ
Lectogrup pàgines 45 i 46.

PLÀSTICA
OP ART 
Has de fer en el quadernet de dibuix un d'aquests dissenys. Pots triar el que més t'agradi dels dos i també has de triar els colors que tu vulguis. Mira els vídeos.

Envia la foto quan ho tinguis acabat.

Que passis un bon cap de setmana!

Aquest dibuix és d'en Pablo i li ha sortit genial!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…