Passa al contingut principal

TASCA 21 Vint-i-dos d'abril de dos mil vint

Bon dia a toth@m!
Avui heu de continuar amb la sessió d'Smartick . Heu de seguir l'enllaç: https://www.smartick.es/login.html 
Resposta a l'enigma 96 
La piscina fa 1013 metres. Això vol dir que fa més d'1 kilòmetre! Es tractava de dividir 3039, que és la distància total que va nedar, entre 3, que són les vegades que va nedar. Us vareu aproximar en la hipòtesi? Recordeu que la hipòtesis s'ha de pensar abans de llegir la pista. És com si fos un joc d'endevinar, intentar aproximar-se el màxim possible. Si no encertau no passa res. Podeu preguntar a persones de la vostra família per saber si ells s'aproximen més o no.
El següent enigma (número 60) està relacionat amb el nostre cos.
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.
Pista: Un elefant pesa uns 4500 kilos. Una persona, al llarg de la vida, ingereix aproximadament una quantitat d'aliment equivalent al pes de 6 elefants.

NATURALS
Avui començarem el tema 7 L'ENERGIA . Has de llegir el text de la pàgina 99 i contestar en el quadern els exercicis 1,2,3,4,5 i 6. Aquests deures NO els has d'enviar encara. Ja et diré com i quan els corregirem.

I per acabar avui has d'emplenar el següent formulari: https://forms.gle/B5NrHfVaUjeqemuZ6


Fins demà!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…