Passa al contingut principal

TASCA 40 Vint-i-u de maig de dos mil vint

Bon dia!
Aquí teniu les feines d'avui:

MATEMÀTIQUES
ENIGMA 18 al Classroom.

CATALÀ
Avui ens reunirem per llegir "Un cadàver molest". Després haureu de fer la fitxa de manera individual.

NATURALS
Has de llegir la pàgina 122 i dibuixar al teu quadern els tres tipus de palanques, escrivint en cada cas on se sitúa el PS, P i R.
Quan tinguis el dibuix fes una foto i l'envies (abans de divendres a les 12 del migdia). El millor dibuix el publicaré al blog.

Fins més tard!
Aquest és el millor dibuix. M'ha costat molt triar entre els que m'heu enviat però en aquest dibuix Iván ha demostrat una manera de dibuixar molt tècnica, amb línies precises, domini del traç i aplicació de la perspectiva.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…