Passa al contingut principal

TASCA 23 Vint-i-quatre d'abril de dos mil vint

Bon divendres!!!! 
Aquí et deixe les tasques d'avui.
MATEMÀTIQUES
Resposta a l'enigma 15
La resposta és que el telèfon mòbil es va inventar en 1979. S'havia de sumar 103 anys a l'any en que es va inventar el telèfon fix (1876)
El següent enigma (número 97) tracta del joc de dames.
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.
Pista: En un joc de dames es fan servir 24 fitxes. Per poder aconseguir el rècord, en Ronald King va utilitzar 9240 fitxes
Fes la sessió corresponent d'Smartickhttps://www.smartick.es/login.html  Recorda que el dissabte i el diumenge també hi ha sessió. Per tant, encara que no  ho digui, és convenient que entris cada dia i la facis.
Has de corregir del quadernet Mats.com 4.2 les pàgines 24 i 25. T'envie les fotos. Agafa boli vermell i corregeix-t'ho com ho fas en classe.

NATURALS
Llegeix les pàgines 102 i 103 i contesta les preguntes mitjançant el formulari: https://forms.gle/9qENk6rUNp5Kx8U37 

PLÀSTICA
La feina que et  propose aquest divendres és que realitzes un vídeo amb titelles. Pots representar un petit diàleg, o que els personatges escenifiquin una cançó. Com més t'agradi. Mira un exemple:   https://vimeo.com/manage/410746797/general 
Quan ja ho hagis practicat bé, grava-ho amb el mòbil o amb la tauleta o l'ordinador i envia-m'ho.

Fins dilluns! 

La propera setmana els vostres pares aniran a l'escola a buscar algunes coses. L'equip directiu els escriurà un correu per dir-los quan han d'anar. Ahir al matí ho vaig preparar tot. Us duran el Lectogrup, el quadern de castellà, els llibres de lectura de castellà i de català, els quaderns de dibuix i una carpeta amb algunes fotocòpies de català i de plàstica que haureu de fer quan us ho digui.
Per això, a partir de la setmana que bé començarem a fer coses noves que espere que us agraden.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…