Passa al contingut principal

TASCA 27 Trenta d'abril de dos mil vint

Bon dijous,
Avui és el dia de la reunió per videotrucada.
Recorda que has d'estar atent/a . A les 10 rebràs un correu electrònic amb un enllaç que hauràs de clicar. Si el teu ordinador, tauleta o portàtil no té càmera o micròfon (activat) no et podrem veure ni escoltar...  No passa res si avui no et pots connectar perquè cada setmana farem una reunió com a mínim.
Has de tenir preparat el llibre "El geperut". 
Llegirem "Una cova al bosc" i després, de manera individual, quan ja s'hagi acabat la reunió, hauràs de fer la primera fitxa (la que està després de la portada).

MATEMÀTIQUES

 La resposta a l'enigma d'ahir és que el pastís més alt de la història mesurava 45 metres. Havies de multiplicar 15, què és el nombre de capes, per 3, que són els metres que tenia cada capa. Quina bestiesa, no?
El següent enigma (número 89) tracta dels dies de sol.
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.
Pista: Van tenir 109 setmanes i 5 dies de sol seguits.
Fes la sessió corresponent d'Smartickhttps://www.smartick.es/login.html i recorda que demà divendres, el dissabte, el diumenge i el dilluns també hauràs d'entrar a fer les sessions.
També has de fer les pàgines  28 i 29 de matscom 4.2  . El dimarts t'enviaré les respostes per a què t'ho puguis autocorregir ja que demà i dilluns són festius i no us enviaré cap correu electrònic.

PLÀSTICA
En la carpeta de color rosa hi ha una fotocòpia d'una papallona. Has de pintar-la amb retoladors o pintures de fusta. El més important és que miris les imatges que envie i ho facis el més semblant possible. Fixa't quina és la teva papallona i endavant!

Quan ho tinguis, envia'm una foto de la teva papallona.

Bon cap de setmana!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…