Passa al contingut principal

TASCA 2 Disset de març de dos mil vint

Hola a tots i totes!
Ja he vist totes les vostres respostes al correu que us vaig enviar ahir. Enhorabona! Heu fet coses molt boniques i divertides. Gràcies també per enviar-me les imatges. 

Algú de vosaltres m'ha dit que us va agradar l'Info K. Idò cada dia a la pàgina web hi ha un informatiu diferent que podeu mirar. Si vos estimau més veure'l en directe el seu horari és a les 19:30.
Si us interessa un tema en especial , podeu escriure en el buscador la paraula clau (està a dalt a la dreta, al costat de la lupa)  i us sortiran notícies relacionades amb el tema. Feu la prova!

La redacció Què és ser un bon periodista? és una de les coses que podeu anar acabant aquests dies i avui potser un bon dia. Si la passau a net en llapis en tornar us la corregiré. Els que ja la teniu a net i corregida podeu repassar-la en punta fina o bolígraf. El termini de presentació és a finals d'abril, així és que tenim temps!

Dividir és divertit: 
Cada dia heu de fer 10 divisions fins acabar el quadernet i vosaltres mateix us l'haureu d'autocorregir amb una calculadora fent la prova. Demaneu ajuda als pares i mares o a germans i germanes més grans si teniu dificultats.
Algú de vosaltres ja té acabat el quadernet, per això podeu anar fent exercicis del que us vareu endur. O fins i tot practicar divisions més difícils! 

Llibre de lectura
És un bon moment per començar a llegir-lo. De fet, heu de dedicar cada dia mitja hora a la lectura. Pot ser lectura silenciosa o en veu alta, com us vagi millor. Més endavant us enviaré una fitxa que haureu de copiar i emplenar relacionada amb el llibre.

Llengua Castellana
Us hem fet un usuari a la web  WALINWA . Són exercicis variats on practicareu cada dia l'ortografia. Accediu aquí: https://www.walinwa.net/start.html  heu d'escriure a la dreta (Acceso Alumnos, color taronja) Usuario: -----------------Heu de substituir la lletra x pel vostre número de llista. La contrassenya és ------------, que heu de canviar. 

Això és tot fins demà.

Si teniu algun dubte ja sabeu em podeu escriure.

Salutacions!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…