Passa al contingut principal

TASCA 29 Sis de maig de dos mil vint

Bon dimecres!
Com va tot?

MATEMÀTIQUES
La resposta de l'enigma d'ahir,  número 94,  és que Francisco va aconseguir submergir-se  132 metres. S'havia de restar 3 , els metres que li faltaven a 135.
El següent enigma (número 86 ) és de cuina.
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.
Pista: Amb 300 grams de farina es preparen 48 bunyols.

NATURALS
Llegir les pàgines 110 i 111. Fer els exercicis del formulari  https://forms.gle/gudmxoQANF3zguRNA
La setmana vinent (dilluns dia 11) farem una petita prova d'aquest tema 7.

CATALÀ
Dictat en línia.
Has d'entrar a la pàgina i pitjar a Problemes domèstics i escriure el que et diu. Pitja el caragol per a que et doni temps a escriure. Després corregeix-t'ho i quan el tinguis bé copia'l al quadern verd. (Madoc, que no pot escriure, l'haurà de fer dues vegades a la tauleta.)


Fins demà!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…