Passa al contingut principal

TASCA 24 Vint-i-set d'abril de dos mil vint

Bon dilluns!
Com ha anat el cap de setmana? Supose que genial, veritat?
Vaig a dir-vos les tasques d'avui.

GRAELLA
Cada setmana en necessitareu 1 per anar completant les activitats que feis. Aquesta setmana haureu d'afegir com a mínim una activitat: Sortir a passejar!

MATEMÀTIQUES
Enigma
La resposta de l'enigma 97 és que en Ronald va guanyar 385 partides de dames. S'havia de fer una divisió de 9240 que eren les fitxes que va utilitzar en total entre 24 què són les fitxes que utilitzava a cada partida i així ens sortia el número de partides guanyades.
El següent enigma (número 66) tracta d'un medicament que abans era molt popular.
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.
Pista: En Félix Hoffman, nascut l'any 1868, va descobrir l'aspirina quan tenia 29 anys.
Fes la sessió corresponent d'Smartick:
NATURALS 
Llegeix les pàgines 104 i 105 i fes el formulari 
Fins demà!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…