Passa al contingut principal

TASCA 32 Onze de maig de dos mil vint

Bon dia de dilluns!

Avui toca el control de:

NATURALS
Prova de coneixements del Tema 7, L'ENERGIA. 
Escriu el teu nom al principi per a que jo pugui saber com ho has fet.
Tens 1 minut de temps per llegir i pensar cada resposta i marcar la que creguis correcta. Marca-la quan ho sàpigues.

MATEMÀTIQUES
La resposta de l'enigma de divendres (número 13) és que per arrufar les celles utilitzem 43 músculs. Havíem de sumar 17+26.

A partir d'avui per fer l'enigma hauràs d'entrar a Classroom. Has de respondre a dins del Classroom i  ja no fa falta que m'envies la resposta ni que ho copies al quadern però pensa que has d'escriure una frase completa per a donar la resposta. Hi haurà un enigma cada dia, de dilluns a divendres i sempre hauràs d'entrar al Classroom, d'acord?
T'envie un vídeo adjunt que t'explica de manera visual, sense paraules, com entrar a Classroom i veure l'enigma. 
El divendres ja varem explicar com i on has d'escriure la resposta i enviar-la. 
Espere que no tinguis cap dificultat. 

També has de fer del llibre d'activitats de Matemàtiques les pàgines 48 i 49 però abans, copia en el quadern verd l'escala  que surt en el video ( que explica com  passar d'una unitat a una altra) :https://www.youtube.com/watch?v=xQYibUhiZbY  Mira'l amb atenció per a poder fer els exercicis.
El dimecres enviaré les solucions per a que t'ho puguis autocorregir. Envie les fotos de les pàgines per a que na Lucía i Alejandro sàpiguen quines són les pàgines.

Això és tot!
Fins demà!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…