Passa al contingut principal

TASCA 8 Vint-i-cinc de març de 2020

Bon dimecres Lleons i Lleones!

Has de llegir amb molta atenció aquest missatge perquè a partir d'avui cada dia us enviaré un petit problema que hauràs de resoldre.
Es tracta de mirar la foto que adjunte i copiar la pregunta en el quadern verd (la pregunta està a la foto).
A continuació has de pensar una resposta (inventada) que anomenem "hipòtesi" i l'has d'escriure.
Ara has de copiar la següent pista al quadern:
"Al nostre país un cuc pot arribar a mesurar 25 cm. Els cucs africans poden ser 25 vegades més llargs ."
I ara ja pots fer els càlculs corresponents per trobar la solució.
Demà us diré la resposta i has de comprovar si ho has fet bé.

SOCIALS
Fes l'exercici 2 de la pàgina 106.

CATALÀ
Avui a català tornam amb les endevinetes. En el  document adjunt les tens, has de copiar-les en el quadern verd i intentar endevinar què és. Demana ajuda si no en saps alguna. Demà t'enviaré les fotos per donar-te les solucions.

Això és tot. Recorda que cada dia hi ha sessió de Wallinwa.

Ah! Una altra cosa. Ahir n'Inés em va dir que té dos llibres de "El águila Imperial Ibérica" de SEO Birdlife. Si algú no el té ja sap que ella li durà a classe quan s'acabi la quarentena.

Cuida't!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TASCA 46 Vint-i-nou de maig de dos mil vint

Bon día Lleones i Lleons! MATEMÀTIQUES Avui toca l'ENIGMA 38 al Classroom També has de corregir-te la pàgina 61 i fer la 62 i 63 CATALÀ Lectogrup pàgines 49 i 50    PLÀSTICA Fes aquest exercici en el quadernet: https://www.youtube.com/watch? v=KnZQYXPJnXU     I si t'ha agradat,intenta fer aquesta lletra! https://www.youtube.com/watch? v=jr-zAzxfTVU    Mira el video que he adjuntat. ;-) Que passes un feliç cap de setmana!

EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 49 Tres de juny de dos mil vint

Bon dimecres Lleons i Lleones! Aquestes són les feines d'avui: MATEMÀTIQUES Enigma 47 Corregir les pàgines 64 i 65. Mirar el vídeo que parla del perímetre i fer les pàgines 66 i 67. https://www.youtube.com/watch? v=OTT8SKMdBD8    De català has de fer el Dictat en línia. Invent que triomfa https://llengua.gencat.cat/ca/ serveis/aprendre_catala/ recursos-per-al-professorat/ dictats-en-linia/b1/m-n-ny/ En acabar, quan ja el tinguis bé,  copia'l al teu quadern. Els torns de demà per llegir el Capítol "L'estratègia del capità" són els següents: MEET 1, 9 hores: Emma, Inés, Candela i Nora. MEET 2, 9:30 hores: Isabel, Olivia, Xavi, Guiem, Madoc i Ariadna G MEET 3, 10 hores: Javier, Marina, Ariadna O., Pablo, Sergi, Iván i Jaume. MEET 4, 10:30 hores: Lucía, Leo, Jan, Izan, Marc i Alejandro. Si algú no pot a l'hora que li he posat que m'ho digui. Fins demà!