Passa al contingut principal

TASCA 7 Vint-i-quatre de març de dos mil vint

Bon dia de dimarts!
Aquestes són les tasques d'avui:
Llengua Castellana: Wallinwa, fer la part d'ortografia i el dictat.
Matemàtiques: Revisa bé el quadernet d'activitats i fes les divisions corresponents del de Dividir és divertit.
Socials: Llegeix les pàgines 104 i 105. Fes els exercicis 1, 2 i 4 de la pàgina 105. Copia els enunciats en bolígraf i contesta a llapis.
Recorda sobretot, quan llegesquis i miris el mapa dels països que pertanyen a la Unió Europea el que varem comentar sobre Gran Bretanya.

Avui et deixe enllaç a dos jocs per a que els facis, si pots, quan acabis els deures de socials. El segon necessita Flash i ara amb alguns ordinadors aquests tipus de jocs no funcionen.

Espere que us agraden!

Salut!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ARA CRIATURES

Passos per establir un vincle segur amb el vostre fill o filla: Transmet-li explícitament el teu amor: digues-li que l’estimes i que et sents orgullós d’ell o d’ella. Ensenya-li a regular les emocions, és a dir, a identificar-les i a saber què fer-ne. Dedica-li temps, tant com puguis, i temps de qualitat. Ofereix-li espais i contextos en què se senti segur i protegit. Sigues empàtic i sensible a les seves necessitats i dona-hi resposta. Assumeix el rol de pare o mare i no pretenguis ser el seu amic. Estableix uns límits clars. Respecta’l, accepta’l i valora’l tal com és. No el sobreestimulis omplint-lo d’extraescolars o altres activitats lúdiques. Afavoreix la seva autonomia. I aquí l'article complet. Pitja l'enllaç: NI EMMARATS NI EMPARATS, NENS SEGURS I AUTÒNOMS

EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

MULTIPLICA JUGANT

En aquest ENLLAÇ