Passa al contingut principal

TASCA 6 Vint-i-tres de març de dos mil vint

Bon dia a tothom,
Com heu passat el cap de setmana? En casa amb la família, a que si? 
Avui dilluns encetem la segona setmana de confinament. Segur que sabeu molt bé què vol dir. Quan ja fa un mes en classe xerravem del virus jo no em podia imaginar el que finalment ha succeït. Ara el més important és que estem bé i gaudim de salut i també hem de continuar aprenent i fent les tasques, val?

Us deixe l'enllaç del video, segur que el recordau: https://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/que-es-el-coronavirus/video/6021166/

Ara ja us dic els deures d'avui:

Matemàtiques

Revisar tot el quadernet d'Activitats de Matemàtiques. Ha d'estar tot fet fins la pàgina 41 inclosa. T'ho has d'autocorregir amb la calculadora. 

Parlant de calculadora, fes aquesta operació:
2x9x12345679=
Canvia el primer nombre, posant un altre i observa què passa. Ho pots provar amb tots els nombres que vulguis.

Llengua Catalana

-Has trobat la solució a les endevinetes? Pensa una mica més. Avui t'envie imatges de les solucions per ajudar-te una mica.

-Mira aquest vídeo 
Escriu al quadern verd el nom de tots els invents de que parla el video i posa'ls per ordre d'importància segons el teu punt de vista.

introdueix el codi VST8QWF2 
pitja Accedir al llibre
Ves al tema 6 i llegeix les quatre pàgines on s'explica la biografia de quatre dones científiques i inventores. Al teu quadern fes un resum de la vida de cadascuna d'elles. Per fer el resum el que has de fer és escriure 
 el més important.

LLengua Castellana

Continua fent la sessió diària de Wallinwa i no oblidis fer els dictats.
Avui na Cecília també t'enviarà una tasca.

Això és tot fins demà.

Que passis un bon dia!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TASCA 46 Vint-i-nou de maig de dos mil vint

Bon día Lleones i Lleons! MATEMÀTIQUES Avui toca l'ENIGMA 38 al Classroom També has de corregir-te la pàgina 61 i fer la 62 i 63 CATALÀ Lectogrup pàgines 49 i 50    PLÀSTICA Fes aquest exercici en el quadernet: https://www.youtube.com/watch? v=KnZQYXPJnXU     I si t'ha agradat,intenta fer aquesta lletra! https://www.youtube.com/watch? v=jr-zAzxfTVU    Mira el video que he adjuntat. ;-) Que passes un feliç cap de setmana!

EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 49 Tres de juny de dos mil vint

Bon dimecres Lleons i Lleones! Aquestes són les feines d'avui: MATEMÀTIQUES Enigma 47 Corregir les pàgines 64 i 65. Mirar el vídeo que parla del perímetre i fer les pàgines 66 i 67. https://www.youtube.com/watch? v=OTT8SKMdBD8    De català has de fer el Dictat en línia. Invent que triomfa https://llengua.gencat.cat/ca/ serveis/aprendre_catala/ recursos-per-al-professorat/ dictats-en-linia/b1/m-n-ny/ En acabar, quan ja el tinguis bé,  copia'l al teu quadern. Els torns de demà per llegir el Capítol "L'estratègia del capità" són els següents: MEET 1, 9 hores: Emma, Inés, Candela i Nora. MEET 2, 9:30 hores: Isabel, Olivia, Xavi, Guiem, Madoc i Ariadna G MEET 3, 10 hores: Javier, Marina, Ariadna O., Pablo, Sergi, Iván i Jaume. MEET 4, 10:30 hores: Lucía, Leo, Jan, Izan, Marc i Alejandro. Si algú no pot a l'hora que li he posat que m'ho digui. Fins demà!