Passa al contingut principal

TASCA 5 Vint de març de dos mil vint


Bon dia de divendres Lleons i Lleones!
Us escric per dir-vos les tasques d'avui. El proper missatge ja serà dilluns.

Català
-En el document que adjunt hi ha 10 endevinetes. Copia-les al quadern verd i escriu la resposta si la saps.

Mates
-Fes les divisions corresponents al dia d'avui. (O el quadernet)

Lengua Castellana 
-Hacer la sesión correspondiente de Wallinwa (pensau també a fer el dictat de cada sessió)

Socials
-Pàgina 103, exercici 2

Miscel·lània
-Acabar, si no ho has fet ja, les tasques proposades dels dies anteriors.


Salutacions i bon cap de setmana!

P.S.  Us envie una foto del que jo he fet amb el fang. Es tracta d'un tres en ratlla (que ha sortit una mica malament perquè el tauler el vaig fer massa prim). Com que ja l'he pintat sembla més elegant... 
També a la foto hi ha una altra cosa. Què és?
Bon dia!
Avui m'he descuidat, però Ivan m'ha recordat que els divendres tenim plàstica, així que us he de dir què heu de fer.

Si ja teniu eixut el que vareu fer en fang haureu de pintar-ho. Si no teniu témpera podeu utilitzar ceres, plastidecor o pintures de fusta...

També vull que us graveu recitant l'embarbussament. Jo també ho he fet!

I per acabar, mireu aquest vídeo tan xul!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TASCA 46 Vint-i-nou de maig de dos mil vint

Bon día Lleones i Lleons! MATEMÀTIQUES Avui toca l'ENIGMA 38 al Classroom També has de corregir-te la pàgina 61 i fer la 62 i 63 CATALÀ Lectogrup pàgines 49 i 50    PLÀSTICA Fes aquest exercici en el quadernet: https://www.youtube.com/watch? v=KnZQYXPJnXU     I si t'ha agradat,intenta fer aquesta lletra! https://www.youtube.com/watch? v=jr-zAzxfTVU    Mira el video que he adjuntat. ;-) Que passes un feliç cap de setmana!

EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 49 Tres de juny de dos mil vint

Bon dimecres Lleons i Lleones! Aquestes són les feines d'avui: MATEMÀTIQUES Enigma 47 Corregir les pàgines 64 i 65. Mirar el vídeo que parla del perímetre i fer les pàgines 66 i 67. https://www.youtube.com/watch? v=OTT8SKMdBD8    De català has de fer el Dictat en línia. Invent que triomfa https://llengua.gencat.cat/ca/ serveis/aprendre_catala/ recursos-per-al-professorat/ dictats-en-linia/b1/m-n-ny/ En acabar, quan ja el tinguis bé,  copia'l al teu quadern. Els torns de demà per llegir el Capítol "L'estratègia del capità" són els següents: MEET 1, 9 hores: Emma, Inés, Candela i Nora. MEET 2, 9:30 hores: Isabel, Olivia, Xavi, Guiem, Madoc i Ariadna G MEET 3, 10 hores: Javier, Marina, Ariadna O., Pablo, Sergi, Iván i Jaume. MEET 4, 10:30 hores: Lucía, Leo, Jan, Izan, Marc i Alejandro. Si algú no pot a l'hora que li he posat que m'ho digui. Fins demà!