Passa al contingut principal

TASCA 8 Vint-i-cinc de març de 2020

Bon dimecres Lleons i Lleones!

Has de llegir amb molta atenció aquest missatge perquè a partir d'avui cada dia us enviaré un petit problema que hauràs de resoldre.
Es tracta de mirar la foto que adjunte i copiar la pregunta en el quadern verd (la pregunta està a la foto).
A continuació has de pensar una resposta (inventada) que anomenem "hipòtesi" i l'has d'escriure.
Ara has de copiar la següent pista al quadern:
"Al nostre país un cuc pot arribar a mesurar 25 cm. Els cucs africans poden ser 25 vegades més llargs ."
I ara ja pots fer els càlculs corresponents per trobar la solució.
Demà us diré la resposta i has de comprovar si ho has fet bé.

SOCIALS
Fes l'exercici 2 de la pàgina 106.

CATALÀ
Avui a català tornam amb les endevinetes. En el  document adjunt les tens, has de copiar-les en el quadern verd i intentar endevinar què és. Demana ajuda si no en saps alguna. Demà t'enviaré les fotos per donar-te les solucions.

Això és tot. Recorda que cada dia hi ha sessió de Wallinwa.

Ah! Una altra cosa. Ahir n'Inés em va dir que té dos llibres de "El águila Imperial Ibérica" de SEO Birdlife. Si algú no el té ja sap que ella li durà a classe quan s'acabi la quarentena.

Cuida't!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


TASCA 51 Cinc de juny de dos mil vint

Bon dia Lleones i Lleons! Ja hem arribat al divendres. Avui toca l'ENIGMA 49. També heu de corregir les pàgines 66 i 67 i fer les pàgines 68 i 69 . Consulta la imatge que adjunte. De Lectogrup heu de fer les pàgines 53 i 54.
La feina de plàstica que us propose és la següent:  https://www.youtube.com/watch?v=i0fEVx5djuk Tindràs dues setmanes per fer-la. En el vídeo surten uns quants exemples però segur que tu tindràs més bones idees.
Quan estigui acabat envia'm una foto.
Bon cap de setmana!

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…