Passa al contingut principal

TASCA 7 Vint-i-quatre de març de dos mil vint

Bon dia de dimarts!
Aquestes són les tasques d'avui:
Llengua Castellana: Wallinwa, fer la part d'ortografia i el dictat.
Matemàtiques: Revisa bé el quadernet d'activitats i fes les divisions corresponents del de Dividir és divertit.
Socials: Llegeix les pàgines 104 i 105. Fes els exercicis 1, 2 i 4 de la pàgina 105. Copia els enunciats en bolígraf i contesta a llapis.
Recorda sobretot, quan llegesquis i miris el mapa dels països que pertanyen a la Unió Europea el que varem comentar sobre Gran Bretanya.

Avui et deixe enllaç a dos jocs per a que els facis, si pots, quan acabis els deures de socials. El segon necessita Flash i ara amb alguns ordinadors aquests tipus de jocs no funcionen.

Espere que us agraden!

Salut!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…