Passa al contingut principal

TASCA 6 Vint-i-tres de març de dos mil vint

Bon dia a tothom,
Com heu passat el cap de setmana? En casa amb la família, a que si? 
Avui dilluns encetem la segona setmana de confinament. Segur que sabeu molt bé què vol dir. Quan ja fa un mes en classe xerravem del virus jo no em podia imaginar el que finalment ha succeït. Ara el més important és que estem bé i gaudim de salut i també hem de continuar aprenent i fent les tasques, val?

Us deixe l'enllaç del video, segur que el recordau: https://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/que-es-el-coronavirus/video/6021166/

Ara ja us dic els deures d'avui:

Matemàtiques

Revisar tot el quadernet d'Activitats de Matemàtiques. Ha d'estar tot fet fins la pàgina 41 inclosa. T'ho has d'autocorregir amb la calculadora. 

Parlant de calculadora, fes aquesta operació:
2x9x12345679=
Canvia el primer nombre, posant un altre i observa què passa. Ho pots provar amb tots els nombres que vulguis.

Llengua Catalana

-Has trobat la solució a les endevinetes? Pensa una mica més. Avui t'envie imatges de les solucions per ajudar-te una mica.

-Mira aquest vídeo 
Escriu al quadern verd el nom de tots els invents de que parla el video i posa'ls per ordre d'importància segons el teu punt de vista.

introdueix el codi VST8QWF2 
pitja Accedir al llibre
Ves al tema 6 i llegeix les quatre pàgines on s'explica la biografia de quatre dones científiques i inventores. Al teu quadern fes un resum de la vida de cadascuna d'elles. Per fer el resum el que has de fer és escriure 
 el més important.

LLengua Castellana

Continua fent la sessió diària de Wallinwa i no oblidis fer els dictats.
Avui na Cecília també t'enviarà una tasca.

Això és tot fins demà.

Que passis un bon dia!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…