Passa al contingut principal

TASCA 9 Vint-i-sis de març de dos mil vint

Bon dia!
Avui us he de dir, abans de començar, que en el full d'endevinetes hi havia una errada. A la primera endevineta havia de dir "Tinc fulles i no soc arbre". Ahir en Marc se'n va adonar i em va escriure per avisar-me. 
En aquest correu teniu totes les fotos de les respostes. També teniu la "postal" del segon enigma, amb el número 33.

Matemàtiques.
Resposta a l'enigma d'ahir número 57:
El cuc africà té una longitud de 625 cm. (això vol dir més de 6 metres!) Es tractava de multiplicar 25x25. Ho has encertat? Espere que sí!

Avui la pregunta també és de longitud. Copia-la (recorda que està a dins la postal) , escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista intenta esbrinar la solució realitzant els càlculs que et siguin necessaris.
Pista: La longitud del riu Blau de la Xina, que fa 5800 km, és dues vegades la del Danubi. 

Socials
Autocorregeix l'exercici 2 de la pàgina 106
Aquestes són les paraules que falten per completar les frases

*terme, població, ajuntament
*serveis
*aigua, clavegueram, enllumenat, deixalles, netejar

*províncies, Comunitats Autònomes
*Unió Europea
*democràcia, monarquia, Cap de l'Estat, Parlament

Per acabar el tema de socials vull que facis l'exercici 5 de la pàgina 107. Es tracta de posar per parelles la lletra amb el número. Exemple:
Lletra h + número 16 = Illes Balears

Per avui això és tot.

Una abraçada virtual!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…