Passa al contingut principal

TASCA 12 Trenta-u de març de dos mil vint

Bon dia de dimarts!
Espere que estiguis bé i amb ganes de fer les tasques. Recorda que són importants i que si tens qualsevol dubte em pots escriure.

Començam avui com ja és habitual amb l'enigma.
Resposta a l'enigma 34 de dilluns
La resposta és 122 anys. S'havia de restar l'any que va néixer a l'any que va morir.
Algú per casualitat va pensar la hipòtesi correcta?


El següent enigma/pregunta (número 42) tracta d'un celenterat
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant la operació o les operacions que et siguin necessàries.

Pista: En el bàsquet el tir de tres punts es llança des d'una distància de 625 cm. Els tentacles més llargs de la medusa més grossa mai coneguda feien 6 vegades aquesta distància.

Avui amb la calculadora vull que corregesquis la pàgina del quadern d'activitats de mates d'ahir i també has de fer la pàgina 45 del Quadernet d'activitats. (Envie la foto per a que n'Alejandro i na Lucia sàpiguen quina pàgina és). Si tens temps autocorregeix-t'ho amb la calculadora.

Naturals
Pàgina 87 exercicis 4 i 6

Desitge que passis un bon dia. Fins demà!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…