Passa al contingut principal

TASCA 18 Vuit d'abril de dos mil vintBon dia Lleones i Lleons!
Comencem amb l'enigma.
Resposta a l'enigma 73 d'ahir dimarts
Va tardar 70 dies. Es tractava de dividir el nombre d'hores totals (1680) entre el nombre 24, que són les hores que té un dia.

El següent enigma (número 70) és d'un animal bastant gran.
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.
Pista: Na Pilar pesa 27 quilos i els seus dos germans bessons pesen 38 quilos cadascun. Un cocodril pot pesar 5 vegades el que pesen na Pilar i els seus germans junts.

  Avui has de fer les pàgines 16 i 17 del quadernet Mats.com 4.2   Si ja les tens fetes fes les de 20 i 21.

  NATURALS    
Pàgines 80 i 81, tots els exercicis. Ha d'estar fet el dilluns 20 d'abril.

Demà us escriuré per a resoldre l'enigma.

Salut!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ARA CRIATURES

Passos per establir un vincle segur amb el vostre fill o filla: Transmet-li explícitament el teu amor: digues-li que l’estimes i que et sents orgullós d’ell o d’ella. Ensenya-li a regular les emocions, és a dir, a identificar-les i a saber què fer-ne. Dedica-li temps, tant com puguis, i temps de qualitat. Ofereix-li espais i contextos en què se senti segur i protegit. Sigues empàtic i sensible a les seves necessitats i dona-hi resposta. Assumeix el rol de pare o mare i no pretenguis ser el seu amic. Estableix uns límits clars. Respecta’l, accepta’l i valora’l tal com és. No el sobreestimulis omplint-lo d’extraescolars o altres activitats lúdiques. Afavoreix la seva autonomia. I aquí l'article complet. Pitja l'enllaç: NI EMMARATS NI EMPARATS, NENS SEGURS I AUTÒNOMS

EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

MULTIPLICA JUGANT

En aquest ENLLAÇ