Passa al contingut principal

TASCA 17 Set d'abril de dos mil vint


Bon dia!
Comencem amb l'enigma.
Resposta a l'enigma 59 d'ahir dilluns
Els habitants d'aquest petitíssim país són 620. Es tractava de multiplicar el nombre de persones de cada grup pel nombre de grups. Et vares aproximar en la teva hipòtesi? 

El següent enigma (número 73) és de història.
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.
Pista: Colom va necessitar 1680 hores per travessar l'oceà Atlàntic.

 Avui has de fer les pàgines 14 i 15 del quadernet Mats.com 4.2   Si ja les has fet et toca fer les pàgines següents: 16 i 17.
  NATURALS  


SOCIALS
Pàgines 58 i 59. Tots els exercicis (Ha d'estar fet dilluns 20 d'abril) 

Salut i fins demà.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ARA CRIATURES

Passos per establir un vincle segur amb el vostre fill o filla: Transmet-li explícitament el teu amor: digues-li que l’estimes i que et sents orgullós d’ell o d’ella. Ensenya-li a regular les emocions, és a dir, a identificar-les i a saber què fer-ne. Dedica-li temps, tant com puguis, i temps de qualitat. Ofereix-li espais i contextos en què se senti segur i protegit. Sigues empàtic i sensible a les seves necessitats i dona-hi resposta. Assumeix el rol de pare o mare i no pretenguis ser el seu amic. Estableix uns límits clars. Respecta’l, accepta’l i valora’l tal com és. No el sobreestimulis omplint-lo d’extraescolars o altres activitats lúdiques. Afavoreix la seva autonomia. I aquí l'article complet. Pitja l'enllaç: NI EMMARATS NI EMPARATS, NENS SEGURS I AUTÒNOMS

EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

MULTIPLICA JUGANT

En aquest ENLLAÇ