Passa al contingut principal

TASCA 14 Dos d'abril de dos mil vint


Bon dia Lleones i Lleons!

Comencem amb l'enigma.
Resposta a l'enigma 28 d'ahir dimecres
La resposta és 27 milions d'habitants.  S'havia de restar el total d'habitants que no vivien a Tòquio,  uns 98 milions de persones, al total d'habitants que vivien al Japó que era 125. I aquesta resta ens dóna com a resultat 27 milions.
L'exercici va estar plantejat en 2007. En Pablo m'ha dit que ha buscat a la viquipèdia i diu que ara viuen 13 milions.És una mica estrany...

El següent enigma/pregunta (número 31) tracta de roba. 
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.
Pista: La cremallera es va inventar l'any 1891, 41 anys després que s'inventés aquesta peça de roba.

Matemàtiques

Quadernet d'activitats de Matemàtiques, pàgina 42 . Envie la foto de la pàgina per Alejandro i Lucia. (Has de fer autocorrecció amb l'ajuda de les persones que tens a casa)

Català
Embarbussament. T'adjunte dues imatges, una amb el text i l'altra amb un dibuix. Has d'escriure’l al quadern i recitar-lo en veu alta. Practica'l i si pots fes un enregistrament i me'l envies. Fes un dibuix també. (Tot al quadern verd) 

Naturals
Corregeix els exercicis fets ahir
 Solució exercicis pàgina 97
exercici 4
pilota - plàstic- pesa poc i es difícil de rompre
olla- metall- transmet el calor i és resistent
gorro- teixit- lleuger i aïllant
cossiol- argila- resistent i natural
motxilla- teixit i plàstic- resistent, impermeable i lleuger
raqueta- metall i plàstic- resistent i lleuger
rem- fusta- sura
pot- vidre i plàstic- resistent, transparent i lleuger (la tapa)
cadira- fusta- resistent


exercici 5
plasticitat: plastilina, argila i alumini
olor: fusta, teixit i plàstic
resistència: vidre, metall i plàstic


exercici 6
  1. RECICLAR
  2. ESTAT
  3. OLOR
  4. FUSTA
  5. MATÈRIA
  6. TEXTURA


Mira aquest video de
 Massa i densitat:

I visita també la pàgina de l'escola d'art i música:


Fins demà que ja serà divendres!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ARA CRIATURES

Passos per establir un vincle segur amb el vostre fill o filla: Transmet-li explícitament el teu amor: digues-li que l’estimes i que et sents orgullós d’ell o d’ella. Ensenya-li a regular les emocions, és a dir, a identificar-les i a saber què fer-ne. Dedica-li temps, tant com puguis, i temps de qualitat. Ofereix-li espais i contextos en què se senti segur i protegit. Sigues empàtic i sensible a les seves necessitats i dona-hi resposta. Assumeix el rol de pare o mare i no pretenguis ser el seu amic. Estableix uns límits clars. Respecta’l, accepta’l i valora’l tal com és. No el sobreestimulis omplint-lo d’extraescolars o altres activitats lúdiques. Afavoreix la seva autonomia. I aquí l'article complet. Pitja l'enllaç: NI EMMARATS NI EMPARATS, NENS SEGURS I AUTÒNOMS

EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

MULTIPLICA JUGANT

En aquest ENLLAÇ