Passa al contingut principal

TASCA 16 Sis d'abril de dos mil vint


Bon dilluns Lleons i Lleones!
Com va tot? 
Comencem amb l'enigma.
Resposta a l'enigma 36 del divendres
La persona que va comprar el io-io va pagar 16029 euros. Com que va donar 17000 i li van tornar 971 de canvi l'operació que havíem de fer era una resta.

El següent enigma (número 59) és del país més petit del món.
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.
Pista: Si divideixes el nombre d'habitants del Vaticà en grups de 20 persones, obtindràs 31 grups.

Avui has de fer les pàgines 12 i 13 del quadernet Mats.com 4.2 

CATALÀ
Ves al següent enllaç i contesta a les preguntes referides a la lectura  del tema 10: https://forms.gle/MJvztPZWU21P6sNu8

NATURALS


Fins demà!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ARA CRIATURES

Passos per establir un vincle segur amb el vostre fill o filla: Transmet-li explícitament el teu amor: digues-li que l’estimes i que et sents orgullós d’ell o d’ella. Ensenya-li a regular les emocions, és a dir, a identificar-les i a saber què fer-ne. Dedica-li temps, tant com puguis, i temps de qualitat. Ofereix-li espais i contextos en què se senti segur i protegit. Sigues empàtic i sensible a les seves necessitats i dona-hi resposta. Assumeix el rol de pare o mare i no pretenguis ser el seu amic. Estableix uns límits clars. Respecta’l, accepta’l i valora’l tal com és. No el sobreestimulis omplint-lo d’extraescolars o altres activitats lúdiques. Afavoreix la seva autonomia. I aquí l'article complet. Pitja l'enllaç: NI EMMARATS NI EMPARATS, NENS SEGURS I AUTÒNOMS

EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

MULTIPLICA JUGANT

En aquest ENLLAÇ