Passa al contingut principal

TASCA 18 Vuit d'abril de dos mil vintBon dia Lleones i Lleons!
Comencem amb l'enigma.
Resposta a l'enigma 73 d'ahir dimarts
Va tardar 70 dies. Es tractava de dividir el nombre d'hores totals (1680) entre el nombre 24, que són les hores que té un dia.

El següent enigma (número 70) és d'un animal bastant gran.
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.
Pista: Na Pilar pesa 27 quilos i els seus dos germans bessons pesen 38 quilos cadascun. Un cocodril pot pesar 5 vegades el que pesen na Pilar i els seus germans junts.

  Avui has de fer les pàgines 16 i 17 del quadernet Mats.com 4.2   Si ja les tens fetes fes les de 20 i 21.

  NATURALS    
Pàgines 80 i 81, tots els exercicis. Ha d'estar fet el dilluns 20 d'abril.

Demà us escriuré per a resoldre l'enigma.

Salut!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…