Passa al contingut principal

TASCA 16 Sis d'abril de dos mil vint


Bon dilluns Lleons i Lleones!
Com va tot? 
Comencem amb l'enigma.
Resposta a l'enigma 36 del divendres
La persona que va comprar el io-io va pagar 16029 euros. Com que va donar 17000 i li van tornar 971 de canvi l'operació que havíem de fer era una resta.

El següent enigma (número 59) és del país més petit del món.
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.
Pista: Si divideixes el nombre d'habitants del Vaticà en grups de 20 persones, obtindràs 31 grups.

Avui has de fer les pàgines 12 i 13 del quadernet Mats.com 4.2 

CATALÀ
Ves al següent enllaç i contesta a les preguntes referides a la lectura  del tema 10: https://forms.gle/MJvztPZWU21P6sNu8

NATURALS


Fins demà!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…