Passa al contingut principal

TASCA 17 Set d'abril de dos mil vint


Bon dia!
Comencem amb l'enigma.
Resposta a l'enigma 59 d'ahir dilluns
Els habitants d'aquest petitíssim país són 620. Es tractava de multiplicar el nombre de persones de cada grup pel nombre de grups. Et vares aproximar en la teva hipòtesi? 

El següent enigma (número 73) és de història.
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.
Pista: Colom va necessitar 1680 hores per travessar l'oceà Atlàntic.

 Avui has de fer les pàgines 14 i 15 del quadernet Mats.com 4.2   Si ja les has fet et toca fer les pàgines següents: 16 i 17.
  NATURALS  


SOCIALS
Pàgines 58 i 59. Tots els exercicis (Ha d'estar fet dilluns 20 d'abril) 

Salut i fins demà.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…