Passa al contingut principal

TASCA 15 Tres d'abril de dos mil vint


Bon dia en divendres!

Comencem amb l'enigma.
Resposta a l'enigma 31 d'ahir dijous
La resposta és  que els texans es van inventar  l'any 1850 . Es tractava de fer una resta ja que ens diu que la cremallera es va inventar 41 anys més tard (en 1891) que s'inventessin els texans.

El següent enigma (número 36) és d'una joguina.
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.
Pista: El comprador va pagar-ne 17000 euros i va rebre 971 euros de canvi.

Matemàtiques
Quadernet d'activitats de Matemàtiques, pàgina 43 . Envie la foto de la pàgina per n'Alejandro i na Lucia. (Has de fer autocorrecció amb l'ajuda de les persones que tens a casa)

Català
introdueix el codi VST8QWF2 
pitja Accedir al llibre
Ves al tema 10 i llegeix les pàgines 76, 77,78,79 i 80.
Llegeix la lectura almenys tres vegades, una cada dia (avui, demà dissabte i el diumenge).
El dilluns enviaré un formulari (una espècie d'examen) amb preguntes referides a la lectura, que hauràs de contestar.

Naturals
Mira els vídeos i si vols i tens els materials, ho pots fer.

Tipus de mescles
De gas a líquid

Plàstica
Titelles amb calcetins o altres objectes

Com sempre, si pots, fes una foto de la teva creació.

Avui ja és divendres, per tant tornaré a escriure-vos dilluns però si estau atents, demà dissabte rebreu un correu a les 10 del matí amb un joc.

Bon cap de setmana.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…