Passa al contingut principal

EXTRA Nou d'abril de dos mil vint


Hola a toth@m


Resposta a l'enigma 70 d'ahir dimecres
La resposta són 515 quilos que pot arribar a pesar un cocodril . Més de mitja tona!
S'havia de sumar el pes dels tres germans: 38+38+27 i multiplicar el resultat per 5.

De moment s'han acabat els enigmes i les tasques. A partir d'avui teniu dies de relax i vacances.
Llegiu, pinteu, jugueu... I també recordeu que heu de  colaborar en les feines de la casa.

Els mestres de l'escola hem elaborat un document amb moltes idees per poder fer en aquests dies de confinament i que siguin una miqueta més divertits. Us convide a que seguiu l'enllaç: http://cpgasparsabater.blogspot.com/2020/04/activitats-per-fer-casa.html

Una abraçada gran.

Fins aviat!
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…