Passa al contingut principal

TASCA 13 U d'abril de dos mil vint


Bon dia de dimecres!
Avui estrenam un mes més. Ja és abril!

Comencem amb l'enigma.
Resposta a l'enigma 42 d'ahir dimarts
La resposta és 3750 cm. Això suposa que els tentacles fan 37'5 metres. Quina barbaritat! Sort que he sentit a dir que les meduses són animals molt pacífics...  S'havia de multiplicar 625 per 6. 

El següent enigma/pregunta (número 28) ens du a una ciutat del Japó. 
Primer, com sempre, copia la pregunta  (recorda que està a dins la postal), escriu la hipòtesi (el que tu penses) i després, amb l'ajuda de la pista, calcula la solució realitzant l'operació o les operacions que et siguin necessàries.

Pista: Al Japó viuen aproximadament 125 milions de persones, de les quals 98 no resideixen a Tòquio.

Avui toca fer del Quadernet d'Activitats de Matemàtiques les pàgines 46 i 47.(Envie la foto per a que n'Alejandro i na Lucia sàpiguen quines pàgines són). Amb l'ajuda de les persones que hi ha per casa, quan acabis, demana que t'ho corregesquin.

Naturals
Has de fer de la pàgina 97 els exercicis 4, 5 i 6. Demà t'enviaré les solucions.
I  quan acabis mira aquest vídeo:
Bolsa de plàstic irrompible

Desitge que passis un bon primer dia d'abril.
Salut i paciència!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TREBALLS DE NATURALS

Aquestos són alguns dels treballs fets en relació al cos humà: ossos i músculs.


EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

TASCA 1 Setze de març de dos mil vint

Bon dia Lleons i Lleones!


Segur que aquest cap de setmana heu fet moltes coses i algunes ben diferents de les que esteu acostumats a fer, veritat?
Per començar el dia d'avui us vull explica que ens hem d'organitzar per tal de poder treure profit a tots els dies de confinament que ens esperen, d'acord?
És important llegir molt bé tot el que us escric i seguir bé les instruccions. Jo avui encara no he anat a l'escola (als mestres ens deixen treballar des de casa) però hauré d'anar per agafar el material que vosaltres us vareu endur i així poder-vos guiar i anar dient-vos quines activitats heu de fer.
Com avui és el primer dia vull que contesteu aquest correu electrònic. M'heu d'explicar quines manualitats heu fet amb el fang i la plastilina que us vàreu endur. Ho heu d'explicar detalladament per a que jo m'ho pugui imaginar. En el cas que no hagis fet res, explica què és el que penses fer.
També vull que miris l'Info k especial que es va emetre ahir. Aq…