Passa al contingut principal

TASCA 55 Onze de juny de dos mil vint


Bon dia!
Toca fer l'ENIGMA 55 al Classroom.


En la teletrucada de MEET llegirem “L’astúcia de la criada” i després hauràs de fer la fitxa.

 Naturals
Avui no hi ha deures de naturals. Ja hem acabat el tema. Aquesta tasca que ara us explique és per fer-la després de la reunió d'avui.

He fet 7 grups i he nomenat un capità o capitana de cada grup. És la persona que el seu nom està en negreta.
La seva feina és convocar als membres del seu equip a una reunió de MEET. En aqueixa reunió haureu d'escriure 3 preguntes i 4 possibles respostes de la pàgina o pàgines que us han tocat del Tema 8 de naturals. Les heu d'escriure al document que hi ha al Classroom. La data límit per fer-ho és el divendres a les 9 de la nit. La tasca sortirà publicada al Tauler d'Anuncis del Classroom a les 11:30.
Un consell, no feu la reunió de MEET abans de les 11:30 perquè potser algun membre del teu equip està fent la lectura d'Alí Babà.

Nom
pàgines
components
ALFA
120-121
Olivia, Xavi, Jaume i Leo
BETA
122-123
Isabel, Jan i Candela
GAMMA
124-125
Nora, Pablo, Javier i Emma
DELTA
126
Madoc, Inés i Izan
ÍPSILON
127
Guiem, Marina i Lucia
SIGMA
128
Ariadna G, Iván i Sergi
OMEGA
129
Marc, Ariadna O. i Alejandro

Fins més tard!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TASCA 46 Vint-i-nou de maig de dos mil vint

Bon día Lleones i Lleons! MATEMÀTIQUES Avui toca l'ENIGMA 38 al Classroom També has de corregir-te la pàgina 61 i fer la 62 i 63 CATALÀ Lectogrup pàgines 49 i 50    PLÀSTICA Fes aquest exercici en el quadernet: https://www.youtube.com/watch? v=KnZQYXPJnXU     I si t'ha agradat,intenta fer aquesta lletra! https://www.youtube.com/watch? v=jr-zAzxfTVU    Mira el video que he adjuntat. ;-) Que passes un feliç cap de setmana!