Passa al contingut principal

TASCA 55 Onze de juny de dos mil vint


Bon dia!
Toca fer l'ENIGMA 55 al Classroom.


En la teletrucada de MEET llegirem “L’astúcia de la criada” i després hauràs de fer la fitxa.

 Naturals
Avui no hi ha deures de naturals. Ja hem acabat el tema. Aquesta tasca que ara us explique és per fer-la després de la reunió d'avui.

He fet 7 grups i he nomenat un capità o capitana de cada grup. És la persona que el seu nom està en negreta.
La seva feina és convocar als membres del seu equip a una reunió de MEET. En aqueixa reunió haureu d'escriure 3 preguntes i 4 possibles respostes de la pàgina o pàgines que us han tocat del Tema 8 de naturals. Les heu d'escriure al document que hi ha al Classroom. La data límit per fer-ho és el divendres a les 9 de la nit. La tasca sortirà publicada al Tauler d'Anuncis del Classroom a les 11:30.
Un consell, no feu la reunió de MEET abans de les 11:30 perquè potser algun membre del teu equip està fent la lectura d'Alí Babà.

Nom
pàgines
components
ALFA
120-121
Olivia, Xavi, Jaume i Leo
BETA
122-123
Isabel, Jan i Candela
GAMMA
124-125
Nora, Pablo, Javier i Emma
DELTA
126
Madoc, Inés i Izan
ÍPSILON
127
Guiem, Marina i Lucia
SIGMA
128
Ariadna G, Iván i Sergi
OMEGA
129
Marc, Ariadna O. i Alejandro

Fins més tard!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ARA CRIATURES

Passos per establir un vincle segur amb el vostre fill o filla: Transmet-li explícitament el teu amor: digues-li que l’estimes i que et sents orgullós d’ell o d’ella. Ensenya-li a regular les emocions, és a dir, a identificar-les i a saber què fer-ne. Dedica-li temps, tant com puguis, i temps de qualitat. Ofereix-li espais i contextos en què se senti segur i protegit. Sigues empàtic i sensible a les seves necessitats i dona-hi resposta. Assumeix el rol de pare o mare i no pretenguis ser el seu amic. Estableix uns límits clars. Respecta’l, accepta’l i valora’l tal com és. No el sobreestimulis omplint-lo d’extraescolars o altres activitats lúdiques. Afavoreix la seva autonomia. I aquí l'article complet. Pitja l'enllaç: NI EMMARATS NI EMPARATS, NENS SEGURS I AUTÒNOMS

TASCA 53 Nou de juny de dos mil vint

Bon dia! Avui toca l'enigma 52. Com sempre, el trobaràs al Classroom. Recorda que a les 10 enviaré un enllaç per fer una reunió MEET on us explicaré la tasca de  Català. Naturals . Aquests exercicis han d'estar fets per dijous: Pàgina 128 i 129 exercicis 1, 2, 3,  5, i 7  .  Fins més tard!

MULTIPLICA JUGANT

En aquest ENLLAÇ