Passa al contingut principal

DARRER DIA DE CLASSE VIRTUAL Dinou de juny de 2020

Bon dia!
Per al MEET d'avui  has de disposar de:
-Llapis i goma
-Paper 
-Un peluix
-Una botella de plàstic (millor si és petita)
-També has de tenir preparat per mostrar als companys i companyes el Joc del Circuit Elèctric
-L'endevineta
-L'acudit

A les 10 t'enviaré l'enllaç de la vídeo trucada. Si vols, com és el darrer día,  et pots disfressar, posar-te un capell o dur la cara pintada!

Fins més tard!

Els jocs que farem seran: 
1. Contesta la pregunta. Tu ets protagonista.
2. Busca i rebusca.
3. Tu dibuixes.
4. Endevina, endevineta,
6. Conta'm un acudit.
7. És hora de cantar.
8. Ara toca ballar.
9. Fes un avió de paper.
10. Escriu el que vols dir per acomiadar-te.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TASCA 55 Onze de juny de dos mil vint

Bon dia! Toca fer l'ENIGMA 55 al Classroom . En la teletrucada de MEET llegirem “L’astúcia de la criada” i després hauràs de fer la fitxa.   Naturals Avui no hi ha deures de naturals. Ja hem acabat el tema. Aquesta tasca que ara us explique és per fer-la després de la reunió d'avui. He fet 7 grups i he nomenat un capità o capitana de cada grup. És la persona que el seu nom està en negreta . La seva feina és convocar als membres del seu equip a una reunió de MEET. En aqueixa reunió haureu d'escriure 3 preguntes i 4 possibles respostes de la pàgina o pàgines que us han tocat del Tema 8 de naturals . Les heu d'escriure al document que hi ha al Classroom. La data límit per fer-ho és el divendres a les 9 de la nit. La tasca sortirà publicada al Tauler d'Anuncis del Classroom a les 11:30. Un consell, no feu la reunió de MEET abans de les 11:30 perquè potser algun membre del teu equip està fent la lectura d'Alí Babà.

TASCA 46 Vint-i-nou de maig de dos mil vint

Bon día Lleones i Lleons! MATEMÀTIQUES Avui toca l'ENIGMA 38 al Classroom També has de corregir-te la pàgina 61 i fer la 62 i 63 CATALÀ Lectogrup pàgines 49 i 50    PLÀSTICA Fes aquest exercici en el quadernet: https://www.youtube.com/watch? v=KnZQYXPJnXU     I si t'ha agradat,intenta fer aquesta lletra! https://www.youtube.com/watch? v=jr-zAzxfTVU    Mira el video que he adjuntat. ;-) Que passes un feliç cap de setmana!