Passa al contingut principal

DARRER DIA DE CLASSE VIRTUAL Dinou de juny de 2020

Bon dia!
Per al MEET d'avui  has de disposar de:
-Llapis i goma
-Paper 
-Un peluix
-Una botella de plàstic (millor si és petita)
-També has de tenir preparat per mostrar als companys i companyes el Joc del Circuit Elèctric
-L'endevineta
-L'acudit

A les 10 t'enviaré l'enllaç de la vídeo trucada. Si vols, com és el darrer día,  et pots disfressar, posar-te un capell o dur la cara pintada!

Fins més tard!

Els jocs que farem seran: 
1. Contesta la pregunta. Tu ets protagonista.
2. Busca i rebusca.
3. Tu dibuixes.
4. Endevina, endevineta,
6. Conta'm un acudit.
7. És hora de cantar.
8. Ara toca ballar.
9. Fes un avió de paper.
10. Escriu el que vols dir per acomiadar-te.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LES VOSTRES OBRES ARTÍSTIQUES. GRÀCIES!

                                                          Manualitats divertides i decoratives.   La maqueta de l'aula  amb tots els detalls i les mesures de seguretat. Pulseres ètniques. El mòbil d'animals amb pasta de sal. I tots els vostres dibuixos!

EL NOSTRE PASSAT RECENT

A classe hem parlat del nostre passat. Hem muntat una petita exposició amb objectes que utilitzàvem nosaltres de petits i també alguns dels nostres pares i de les mestres.

ARA CRIATURES

Passos per establir un vincle segur amb el vostre fill o filla: Transmet-li explícitament el teu amor: digues-li que l’estimes i que et sents orgullós d’ell o d’ella. Ensenya-li a regular les emocions, és a dir, a identificar-les i a saber què fer-ne. Dedica-li temps, tant com puguis, i temps de qualitat. Ofereix-li espais i contextos en què se senti segur i protegit. Sigues empàtic i sensible a les seves necessitats i dona-hi resposta. Assumeix el rol de pare o mare i no pretenguis ser el seu amic. Estableix uns límits clars. Respecta’l, accepta’l i valora’l tal com és. No el sobreestimulis omplint-lo d’extraescolars o altres activitats lúdiques. Afavoreix la seva autonomia. I aquí l'article complet. Pitja l'enllaç: NI EMMARATS NI EMPARATS, NENS SEGURS I AUTÒNOMS